vreau sa devin membru
mi-am uitat parola
Cauta poze/filme cu femei amatoare si vedete:


Propune o poza sau un film facute de tine si vor aparea pe site! Selecteaza categoria din lista de mai jos si apasa butonul "Adauga!"


Pasarici.ro > Povestiri Erotice > Intamplari reale > mi-am dezvirginat mama anal


Inapoi

Poze

Scene video

Fantezii erotice

Download
Intamplari reale ( 87 povestiri in total )   |     |  

mi-am dezvirginat mama analCitita de : 87727 ori
Trimisa de : Pula20cm

Anul acesta, de 1 mai, impreuna cu familia, am iesit la un gratar la Valul lui Traian, in Constanta. Am pus tot in masina si am plecat. Cand am ajuns la padure, am scos tot din masina, gratar, bere, paturi. Mama mea a inceput sa consume alcool, iar dupa o ora m-a intrebat daca merg cu ea sa se pise. Am acceptat fara sa stiu ce se va intampla. Ne-am dus mai departe de tata si ceilalti, la circa 500 de metri, dupa un pom, mama mea a inceput sa-si dea jos pantaloni chiloti... fara sa vreau, m-am uitat la fundul ei. La un moment dat mi se sculase pula si incepusem sa trag de pula. Mama mea s-a uitat la mine cum imi trageam pula si m-a intrebat ce am si eu i-am spus ca nu stiu dar mi s-a sculat pula, la care ea a spus ca poate vreau sa urinez. Am scos-o afara si am inceput sa ma pis. Dupa ce am terminat, mama mea s-a mirat ca am pula asa mare. Si am intrebat-o daca vrea sa mi-o frece. Mi-a pus mana pe pula, a inceput sa mi-o frece cu mana, apoi m-am rezemat de pom si a inceput sa-mi suga pula. Dupa 35 de minute, i-am spus sa se intoarca cu spatele, s-a intors, am scuipat-o in pizda si dup-aia, cu mana, am dat si pe la fund. Am bagat pula in pizda, am futut-o circa 45 de minute, dup-aia i-am spus ca vreau sa o fut in fund. Ea s-a uitat uimita la mine si mi-a spus ca nu s-a futut niciodata cu tata anal si mi-a spus ca vrea sa vada cum e. Am bagat pula usor in fundul ei, pana a intrat toata. Apoi am inceput sa o fut incet, dupa 5 numere am inceput sa o fut mai tare. Am scos pula afara sa vad daca s-a largit si am observat ca-i cursese sange din fund. Am bagat pula din nou si am inceput sa o fut mai tare, mai tare. I-am pus mana la gura sa nu geme tare, am futut-o pana am ejaculat... Dupa ce am ejaculat, am stat ceva cu pula in fundul ei, am scos-o, iar ea si-a pus hartie si ne-am imbracat amandoi si am mers catre locul unde se facea gratarul.

trimite aceasta fantezie unui prieten! | scrie fantezia ta!

povestirea anterioara   |   inapoi la lista de povestiri   |   povestirea urmatoare
Pasarici.ro > Povestiri Erotice > Intamplari reale > mi-am dezvirginat mama anal

Nota: Daca considerati ca povestirea de mai sus nu respecta termenii si conditiile de acceptare ale site-ului Pasarici.ro sau este imorala / ilegala / incalca legea copyright-ului o puteti reclama aici!


Folosind site-ul Pasarici.ro va angajati ca aveti cel putin 18 ani si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de folosire. Pasarici.ro este un serviciu complet automatizat de tip colectie interactiva, intreg continutul fiind adaugat direct si nemijlocit de catre utilizatorii acestui site, in conformitate cu termenii si conditiile site-ului. Pasarici.ro nu are posibilitatea sa controleze in timp real materialele adaugate de utilizatori, nu aduce modificari acestora, si, ca urmare, nu isi asuma raspunderea legala pentru continutul acestora. Implicarea dvs. este binevenita pentru a mentine acest site curat! Anuntati administratorul aici daca considerati nepotrivite unele materiale de pe site!

Prima pagina  |  Propune pozele / filmele tale  |  Reclama o poza  |  Termeni si conditii  |  Disclaimer  | copyright © 2004-2016 Pasarici.ro. Toate drepturile rezervate.