vreau sa devin membru
mi-am uitat parola
Cauta poze/filme cu femei amatoare si vedete:


Propune o poza sau un film facute de tine si vor aparea pe site! Selecteaza categoria din lista de mai jos si apasa butonul "Adauga!"


Pasarici.ro > Povestiri Erotice > Intamplari reale > i-am dat cadou unei fete o gura plina de sperma


Inapoi

Poze

Scene video

Fantezii erotice

Download
Intamplari reale ( 87 povestiri in total )   |     |  

i-am dat cadou unei fete o gura plina de spermaCitita de : 34058 ori
Trimisa de : erase7200

Intr-o zi de vara,pe la 13 ani,cand eram cu prietenii pe afara,m-au oprit 2 fete si mi-au zis ca vor sa vorbeasca cu mine in particular.Baietii o iau in fata,si eu raman sa vorbesc cu ele.Imi zic ca vor sa ma invite la o zi de nastere mai speciala.Eu zic OK,sa vad despre ce e vorba.Imi zic unde si cand.
Eu imi traiam viata linistit,daca ce traiesc eu de obicei se poate numi linistit pana la ziua aia de nastere.Ma duc acolo,la ora stabilita si erau numai cele 2 fete si mi-au zis de ce e ziua asta de nastere asa speciala.
Prietena lor s-a saturat de cadouri obisnuite, gen albume, rame de fotografii,etc. si m-au rugat pe mine s-o fut cat de tare pot. Eu am fost socat pe moment, dar dupa cateva secunde, mi-am zis "de ce nu" si mi-au zis ca o sa dea petrecerea la restaurantul la care m-au chemat si eu sa ii intru pe geam,in casa,in dormitor,cand vine acasa.Zis si facut.
Cand vine aia acasa,se dezbraca, habar n-avand ca sunt eu acolo si intra in dormitor. Cand ma vede pe mine dezbracat acolo,s-a speriat. Nu am pula prea mare,15-16 cm, dar a fugit in baie. Eu i-am explicat cum sta treaba cu cadoul si am incercat s-o conving ca poate sa o faca, ea necrezand ca pula mea ii incape in gura sau in cur. Am facut-o in toate pozittile posibile,iar la sfarsit i-am spermat in gura de s-a inecat...inca rad de faza asta. De atunci fetele alea doua ma anunta la alte zile de nastere mai speciale.A fost super ciudat,dar placut...

trimite aceasta fantezie unui prieten! | scrie fantezia ta!

povestirea anterioara   |   inapoi la lista de povestiri   |   povestirea urmatoare
Pasarici.ro > Povestiri Erotice > Intamplari reale > i-am dat cadou unei fete o gura plina de sperma

Nota: Daca considerati ca povestirea de mai sus nu respecta termenii si conditiile de acceptare ale site-ului Pasarici.ro sau este imorala / ilegala / incalca legea copyright-ului o puteti reclama aici!


Folosind site-ul Pasarici.ro va angajati ca aveti cel putin 18 ani si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de folosire. Pasarici.ro este un serviciu complet automatizat de tip colectie interactiva, intreg continutul fiind adaugat direct si nemijlocit de catre utilizatorii acestui site, in conformitate cu termenii si conditiile site-ului. Pasarici.ro nu are posibilitatea sa controleze in timp real materialele adaugate de utilizatori, nu aduce modificari acestora, si, ca urmare, nu isi asuma raspunderea legala pentru continutul acestora. Implicarea dvs. este binevenita pentru a mentine acest site curat! Anuntati administratorul aici daca considerati nepotrivite unele materiale de pe site!

Prima pagina  |  Propune pozele / filmele tale  |  Reclama o poza  |  Termeni si conditii  |  Disclaimer  | copyright © 2004-2016 Pasarici.ro. Toate drepturile rezervate.